alte elemente de biosecuritate

Iluminatul este realizat în tehnologie LED, fiind economic, prietenos cu mediul şi asigurând un nivel optim pentru utilizatori. Deasemenea iluminatul este distribuit uniform astfel încât să permită monitorizarea stării de igienă în toate zonele. Toate accesele sunt corect marcate cu lumino-blocuri pentru situaţii de urgenţă. Complexul dispune şi de un generator electric care poate prelua consumatorii vitali în caz de avarie la furnizorul de electricitate, asigurând continuitatea iluminatului.

Clădirea este monitorizată interior şi exterior printr-un sistem de camere video cu înregistrare a evenimentelor. Deasemenea este prevazuta  cu o centrală de detectie si alarmare în caz de incendiu dotată cu senzori de fum, gaz şi temperatură precum şi cu butoane de panică.

Jgheaburile şi burlanele sunt degivrate automatizat în caz de îngheţ pentru a nu permite acumularea de zăpadă şi eventuala accidentare a utilizatorilor.

Duşurile sunt atent finisate pentru a nu permite dezvoltarea de microorganisme şi sunt adaptate diferitelor categorii de vârstă. Puteţi opta pentru a lăsa copilul să se duşeze singur sau puteţi să o faceţi chiar dumneavoastră, existând infrastructura necesară ambelor situaţii.

Toate suprafeţele sunt tratate anti-alunecare, sau sunt realizate din materiale care nu permit acest lucru.

Elementele de contact sunt fie automatizate pentru a nu favoriza atingerea (capace toaletă, baterii chiuvete, etc), fie complet igienizabile.