bioness

Este un sistem pentru recuperarea mersului prin stimulare electrică funcțională (FES) , realizat de catre compania Americana Bioness live on, care realizează dorsiflexia și oferă stabilitate articulației genunchiului adresandu-se  pacienților cu următoarele patologii:

  • AVC
  • Traumatisme Cerebrale
  • Scleroză Multiplă
  • Traumatism vertebromedular incomplet
  • Paralizie Cerebrală

DETECTAREA MIȘCĂRII 3D : este primul sistem pentru recuperarea mersului prin stimulare electrică functională (FES) care monitorizează mișcarea pacientului în cele trei planuri cinematice, prin utilizarea unui giroscop triaxial și un accelerometru.Sistemul identifică fazele ciclului de mers și algoritmul acestuia, se adaptează la schimbarea dinamicii de mers (parametrilor spațio-temporali) și realizează stimularea în 0,01 secunde.  Oferă un răspuns de încredere – de 30 de ori mai rapid decât am clipi din ochi.

STIMULARE PE MULTIPLE CANALE- oferă un control precis asupra dorsiflexiei, inversiei și a eversiei piciorului , ajustarea pentru fiecare pacient fiind foarte facilă.

RAPOARTE : folosind testul integrat de 10 metri de mers și testul de 6 min se poate urmări și documenta ușor progresul zilnic al pacientului. Evaluările standardizate ajută urmărirea în mod obiectiv și documentarea progresului.