digital wall 1

Digital WALL este un sistem inovativ digital ( combina realitatea cu realitatea virtuala) , de ultima generatie, furnizat de compania italiana Tecno Body cu ajutorul caruia se pot realiza activitati de evaluare,  antrenament si recuperare. Acesta include sute de exerciții și programe prestabilite și specifice pentru antrenamentul și reeducarea posturii, a fortei musculare, a rezistentei și a echilibrului, terapeutul putand sa  aleaga exercitii personalizate.

Cu ajutorul unei camere 3D și o platformă de forță, Digital WALL recunoaște în timp real până la 16 articulații ale corpului și fiecare mișcare efectuata in zona de operare. Folosind o oglindă digitală de mari dimensiuni  fiecare activitate,care se dasfasoara , are un bio-feedback in timp real.

Folosind o cheie de recunoastere  personala, fiecare pacient poate fi identifica in sistem  ,efectuandu-se astfel  o formare personala. Toate antrenamentele sunt recunoscute digital și cuantificabile în ceea ce privește calitatea și cantitatea.

Digital WALL este un sistem modern si eficient ce se adreseaza copiilor care au suferit o afectiune ortopedica , dar si celor  care au nevoie de activitate sportiva , spre exemplu pentru controlul greutatii.Diferitele module de testare si antrenament ale controlului, forței musculare, agilitatii, rezistentei, posturii și a sistemului proprioceptiv ofera o paleta larfa de aplicabilitate.  La sfarsitul sesiunii se generaza rapoarte care masora in timp real progresul. Dispunem de 60 de protocoale pentru recuperarea medicala , de 45 de protocoale pentru mentinerea unei activitati fizice sanatoase si de 40 de protocoale pentru copii care doresc sa faca sport.