Este un complex format din 5 sisteme de: evaluare, diagnoza, recuperare si antrenament, acoperind intregul sistem musculo-scheletal, care utilizeaza tehnologii digitale si de realitate augmentata, avand avantajul unic de a masura, inregistra si genera rapoarte detaliate in legatura cu progresele pacientilor. Sala de gimnastica profesionala si recuperare medicala asistata digital, pentru copii cu varsta de peste 10 ani si adolescent contine 5 sisteme:

Sistemul de evaluare dinamica şi recuperare a aparatului locomotor Walker View, bazat pe tehnologia realității augmentate, ce îmbunătăţeste calitatea mişcării printr-o analiză cuprinzătoare a modului de alergare și mers, permitand atat utilizarea kineto profilacticactica cât și recuperarea in afecţiunile ortopedice sau neurologice. Walker View este in acelasi timp singurul laborator de analiza a mersului si alergării cu funcții de reabilitare.

Sistemul de  evaluare a stabilometriei statice și dinamice (proprioceptive) Prokin, cea mai performanta   platforma mobila digitala pentru evaluarea stabilometriei. Sunt disponibile 4 functiuni : evaluarea stabilometrică statica, evaluarea dinamică prin introducerea coeficienţilor  progresivi de instabilitate, recuperarea prin antrenament proprioceptiv si  evaluarea proprioceptiva, toate functiunile fiind asistate digital prin monitorizarea in timp a real a variatiilor de inclinare , încărcărilor  aplicate şi forţelor exercitate asupra platformei mobile.

Platforma senzitiva  multiaxiala de evaluare, recuperare  si antrenament dinamic a trenului superior ,Trunk Tecnobody, cu bio-feedback in timp real, permite realizarea de exercitii asistate digital , cu blocarea trenului inferior. Platforma contine 2 module de evaluare fundamentale pentru intelegerea capacitatilor motorii ale pacientilor: evaluarea circulara proprioceptiva ( in ambele sensuri de rotatie) si evaluarea limitei de miscare . Deasemenea contine mai multe module de antrenament proprioceptiv adecvat oferind feed back in timp real a diferentei intre linia ideal- kinestetica si cea executata de catre pacient plus o gama larga de jocuri de recuperare medicala in realitate virtuala ,care capteaza atentia copiilor si mentine nivelul de concentrare pentru intreaga sedinta.

Oglinda digitala de recuperare si antrenament Digitall Wall capabila sa  recunoasca 16 articulații ale corpului , precum si miscarile efectuate , oferind  bio-feedback in timp real. Sistemul include sute de exerciții și programe prestabilite și specifice pentru antrenamentul și reeducarea posturii, a fortei musculare, a rezistentei și a echilibrului, terapeutul putand sa  aleaga exercitii personalizate

Sistemul de terapie a mebrului superior si inferior cu 3 functii : terapia pasiva pentru reglarea tonusului muscular, relaxarea mușchilor rigizi și  mobilizarea timpurie după repausuri lungi, terapia sustinuta motorizat ce permite  trecerea ușoară de la antrenamentul pasiv la antrenamentul activ si terapia activa utilizand forta  musculară proprie pentru a invinge  nivelurile de rezistență reglabile. Cele 3 functii sunt monitorizate si asistate digital.