tratarea aerului

Controlam  calitatea aerului, atât în bazine, cât şi în vestiare sau zone de asteptare. În bazine circulatia si aportul de aer sunt realizate de catre doua centrale de tratare aer, comandate de  BMS (Building Management System), fiind menţinute viteze mici de extracţie şi introducere pentru a nu se crea curenţi.

Cele doua centrale de tratare aer interoghează un sistem complex de senzori interiori şi exteriori, ajustează temperaturile continuu şi automatizat, evacuează aerul viciat înlocuindu-l cu aer proaspăt si filtrat , deasemenea  dezumidifică incintele, astfel încât microclimatul să fie în permanenţă benefic si confortabil.

Centralele sunt deservite de un sistem de de încălzire a agentului primar şi de un sistem centralizat de răcire ,ambele comandate computerizat de către BMS (Building Management System). Incintele vestiarelor sunt ventilate artificial şi încălzite în pardoseală.

Pentru evitarea contaminării încrucişate, aerul din: salile de gimnastica si kinetoterapie,vestiare, zone de asteptare , restaurant, este sterilizat UV. Pentru evitarea circulaţiei necontrolate a aerului, care ar putea conduce la curenţi de aer dăunători copiilor, încălzirea şi răcirea se realizează cu ventilo-convectori de pardoseală în toate spaţiile mai puţin zona vestiarelor unde încălzirea se realizează în toată pardoseala pentru a crea un climat confortabil utilizatorilor.