valedo

Este cea mai recentă soluţie interactivă de recuperare și reeducare statica vertebrală  de la Hocoma. Pacienții beneficiază de funcţiunile  de:  învăţare, evaluare,  raportare a  progresului şi de planuri de tratament ajustabile individual. Exerciţiile funcţionale şi de motivare catre diverse scopuri terapeutice ajută pacienţii să-şi îmbunătăţească controlul motor şi conştientizarea mişcărilor, îmbunătăţind astfel rezultatul general al terapiei.

Valedo oferă evaluări şi exerciţii interactive care combina jocul in realitate virtuală ,permitand pacienţilor să efectueze mişcări de antrenament pentru partea inferioară a spatelui şi trunchi. Combinarea terapiei de mişcare clinică cu un mediu atrăgător şi motivant este concepută pentru a păstra dorinţa pacienţilor,de a continua să se antreneze şi să progreseze pe  măsură ce se desfăşoară recuperarea.

Software-ul Valedo Motion captează mişcările pacientului şi activitatea de la antrenament şi furnizează rapoarte clare despre progresul tratamentului acestora. Mişcările înregistrate şi evaluările cantitative ale disfuncţiilor de mişcare,oferă pacienţilor şi specialiştilor o cunoaştere mai aprofundata a problemelor și a rezultatelor terapiei . Cu aceste informaţii, terapeuţii noștri  pot personaliza şedinţele de tratament pentru fiecare pacient în parte şi pot să planifice măsurile terapeutice viitoare în funcţie de progresul personal.Utilizam aceasta tehnologie in disfuncțiile de coloana și statica vertebrală îmbunătățind rezultatul ai eficienta exercițiilor , sedintele de terapie realizând concomitent următoarele :

  • evaluarea  obiectiva a miscarii trunchiului
  • Motivatia permanenta prin joc
  • Feed back  ul in timp real